Trøndersk Mesterskap:LIVE er en videreføring av konseptet Trøndersk Mesterskap, en konkurranse i populærmusikk som har foregått i Trondheim i 55 år. TM:Live 2016 avsluttes med finale på samfundet. Trøndersk Mesterskap startet nettopp på Samfundet tilbake i 1962, og det er med stor glede å kunne gå tilbake til røttene på denne måten, samtidig som vi justerer konseptet med tiden. Gjennom historien har rundt 2000 band, oppimot 10 000 musikere, deltatt i det som sannsynligvis er verdens lengstlevende, uavbrutte battle of bands. 

Bak kulissene i Trondheims eldste populærmusikkinstitusjon, et merkenavn som absolutt alle i industrien kjenner, og med sitt deltakerspekter som inkluderer omtrent alle nåværende kjente trønderske musikere har det vært vanskelig å forandre for mye på èn gang. TM er et levende bevis på Trøndelags gyldne musikkhistorie. Samtidig så må vi opprettholde vår funksjon i dagens musikkvirkelighet, og med tiden følger en del justeringer. Følg med!            


Bildet er fra vår 50års jubileumskonsert på Olavshallen, som nå er tilgjengelig som dobbel DVD på Rockheim.  Se trailer nedenfor: