TRØNDERSK MESTERSKAP 2016

 

1STE KVALIFISERING

Trøndersk Mesterskap har base på Nyhavna, og setter da selvfølgelig årets første kvalifisering til lørdag 11. juni; første utgave av det som forhåpentligvis blir en årlig festival hvor alle kulturaktører på Nyhavna får vise frem sine arbeider. «Hendelser på Nyhavna», med over 50 aktører innen billedkunst, skulptøring, musikk og en hel rekke andre inntrykk starter kl. 12, og avsluttes med konserter på utescene ved Strandveikaia. Her skal 10 utvalgte band og artister bli bedømt av et dommerpanel og publikumstemmer, og kjempe om 3 finaleplasser på Samfundet. Scenen vil bli situert som del av skjenkeområdet, med 18 års aldersgrense og kapasitet på omlag 580 besøkende.

Gratis inngang!


U/18 KVALIFISERING

u/18 kvalifiseringen vil bli arrangert på, og i samarbeid med, Isak kulturhus. Denne uttagningen vil også bli gratis for publikum og har fri aldersgrense, og vil kvotere inn 2 deltakere til finalen. Regelen er at bandet/artisten må ha minst ett medlem under 18 år. Mer info kommer på ISAK sine hjemmesider: www.isak.no


3DJE KVALIFISERING

Siste kvalifisering TM:Live 2016 vil foregå på Brukbar/Blæst dagen før finalen på Samfundet, og påmeldingen vil foregå utover sommeren. De 10 utvalgte band som får spille her er påmeldte fra hele landsdelen, så det blir en hard kamp, men hele 5 av disse vil ende opp med finaleplass. Band som allerede er blitt vurdert på første kvalifisering kan også sende inn ny søknad til 3. uttakning. Brukbar har en kapasitet på 300 besøkende, og vi håper å kunne holde billettprisen til kun en hundrings. 


Finalen!

Finalen på Samfundet vil bli et arrangement hvor det nye trøndersk mesterskap biter seg selv i sin urgamle haletipp. «Trøndersk» ble arrangert på Popclubben på Samfundet i en årrekke i sin spede begynnelse, og er nå tilbake hvor det hører hjemme!

Aldersgrense 18 år, cc 150,-